NYHETER & BLOGG

Nytt uppdrag till Quaesita

30 september, 2022

IT-tjänsteföretaget Innofactor är en väletablerad Microsoftpartner. Bolagsgruppen levererar en bredd av tjänster och lösningar inom digital transformation, primärt inom ramarna för Microsofts ecosystem. Innofactor har fler än 1 500 kunder i Norden, runt 600 anställda på 15 orter i Finland, Sverige, Norge och Danmark. Verksamhetsåret 2021 omsatte koncernen drygt 66 miljoner euro. Bolaget är noterat … Läs mer Nytt uppdrag till Quaesita

De skall ta VD-rekryteringar till en ny nivå!

16 februari, 2021

Burro Advisors AB, ledande inom Executive Search, och det nyligen startade bolaget inom managementforskning och metodframtagning, Quaesita AB, har inlett ett nära och strategiskt samarbete. De båda bolagen har under en tid fört dialog kring hur VD-rekryteringar ska bli mer träffsäkra och långsiktiga om man i samband med dessa också genomför mer mångfacetterade och systematiska analyser av uppdragsgivaren och den miljö VD … Läs mer De skall ta VD-rekryteringar till en ny nivå!

Softronic anlitar Quaesita!

28 september, 2020

Ledningen i börsnoterade Softronic AB har valt att anlita Quaesita att stötta en intern affärsprocess. Uppdraget som startar nu i september, kommer att ledas från Softronics huvudkontor vid Hammarby kaj i Stockholm.

Nu slår Quaesita upp dörrarna!

18 september, 2020

Merparten, om inte alla, framgångsrika företag har en sak gemensamt – ett väl fungerande operativt ledarskap i verksamheten. Det finns gott om duktiga ledare i vårt land och det finns många fantastiska företag, men för att ett ledarskap i en specifik verksamhet skall fungera optimalt, krävs en rigorös matchningsprocess där uppdragsgivare och uppdraget i sig … Läs mer Nu slår Quaesita upp dörrarna!