Nytt uppdrag till Quaesita

IT-tjänsteföretaget Innofactor är en väletablerad Microsoftpartner. Bolagsgruppen levererar en bredd av tjänster och lösningar inom digital transformation, primärt inom ramarna för Microsofts ecosystem. Innofactor har fler än 1 500 kunder i Norden, runt 600 anställda på 15 orter i Finland, Sverige, Norge och Danmark. Verksamhetsåret 2021 omsatte koncernen drygt 66 miljoner euro. Bolaget är noterat … Läs mer Nytt uppdrag till Quaesita

De skall ta VD-rekryteringar till en ny nivå!

Burro Advisors AB, ledande inom Executive Search, och det nyligen startade bolaget inom managementforskning och metodframtagning, Quaesita AB, har inlett ett nära och strategiskt samarbete. De båda bolagen har under en tid fört dialog kring hur VD-rekryteringar ska bli mer träffsäkra och långsiktiga om man i samband med dessa också genomför mer mångfacetterade och systematiska analyser av uppdragsgivaren och den miljö VD … Läs mer De skall ta VD-rekryteringar till en ny nivå!

Nu slår Quaesita upp dörrarna!

Merparten, om inte alla, framgångsrika företag har en sak gemensamt – ett väl fungerande operativt ledarskap i verksamheten. Det finns gott om duktiga ledare i vårt land och det finns många fantastiska företag, men för att ett ledarskap i en specifik verksamhet skall fungera optimalt, krävs en rigorös matchningsprocess där uppdragsgivare och uppdraget i sig … Läs mer Nu slår Quaesita upp dörrarna!